Contactaţi-ne

Adresa

Str. Libertatii 1,
407035 Apahida, Jud. Cluj

Orar

Luni – Vineri : 08:00 – 12:00, 13:00-17:00
Sambata: Inchis
Duminica : Inchis

+40.748.110.271

Recepţie Service

+40.740.018.077

Anvelope Euromaster

+40.748.110.276

Staţie ITP

+40.765.034.822

Tinichigerie/Vopsitorie

Contact

Statie ITP

Cauti o statie ITP la un pret accesibil in Cluj sau in apropiere?
Wigstein service este cea mai buna alegere!

Linia de inspectie tehnica periodica din cadrul Wigstein service este omologata RAR, respecta cele mai exigente standarde si asigura verificarea ITP a autoturismului in cele mai bune conditii.

DANIEL SIMIONCA
Inspector inspectii technice periodice
0748 110 276

servicii de mecanica

Fiecare motor are nevoi diferite in functie de kilometri, stil de condus si intretinere. La Wigstein service, tehnicienii experimentati cu o indelunga experienta in domeniu vor face ca motorul masinii tale sa ruleze la performante maxime.                                                            O lumina aprinsa in bord este semnul ca masina trebuie dusa cat mai rapid la un service auto si diagnosticata.

RECEPTIE SERVICE
Consilier technic mecanica/electrica
0748 110 271

servicii anvelope – Hotel

Euromaster Wigstein SRL vă pune la dispoziție o gama variată de servicii profesioniste pentru anvelopele cu care autoturismul dumneavoastră este echipat: montarea și demontarea acestora; verificarea parametrilor optimi de funcționare și întreținerea conformă cu cele mai ridicate standarde ale calității; posibilitatea de a la depozita în cadrul hotelului de anvelope din rețeaua proprie.

ATTILA NYAGULY
Manager vanzari anvelope Euromaster
0740 018 077

NU AI ASIGURARE CASCO?

Ai avut un accident cu mașina și nu ai asigurare casco? Nu te îngrijora, noi avem soluția pentru tine! La Wigstein Service, îți oferim o reducere de 10% la reparațiile efectuate la orice tip de autovehicul, indiferent dacă ești persoană fizică sau juridică. Profită acum de această ofertă specială și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de mașina ta!

De ce să alegi Wigstein Service pentru reparațiile mașinii tale?

  • Pentru că avem o echipă de mecanici, tinichigi si vopsitori profesioniști și experimentați, care folosesc cele mai moderne echipamente și tehnologii pentru a repara orice defecțiune sau avarie.
  • Pentru că folosim piese de schimb originale și de calitate, care îți garantează siguranța și performanța mașinii tale pe termen lung.
  • Pentru că îți oferim o garanție de 12 luni pentru toate reparațiile efectuate, fără costuri suplimentare sau condiții ascunse.
  • Pentru că îți oferim un serviciu rapid și eficient, fără a compromite calitatea sau a îți face probleme. Te așteptăm cu programare prealabilă sau fără, în funcție de disponibilitatea noastră.
  • Pentru că îți oferim o reducere de 10% la reparațiile efectuate, indiferent de valoarea lor sau de tipul de asigurare pe care îl ai. Această ofertă este valabilă până la data de 31 decembrie 2023, pentru toți clienții noștri, persoane fizice sau juridice.

Nu mai sta pe gânduri și contactează-ne acum pentru a beneficia de această ofertă specială! Sună-ne la numărul de telefon 0765-034-822 sau trimite-ne un e-mail la adresa service@wig.ro și îți vom face o estimare gratuită și fără obligații. Repară-ți mașina la Wigstein Service și vei fi mulțumit de alegerea ta!

tinichigerie

Wigstein service este o firmă de reparații auto care oferă servicii de tinichigerie de calitate la prețuri accesibile, service-ul nostru dispune de o echipă de tinichigeri profesioniști, de unelte moderne și de materiale de înaltă calitate.

Pentru a programa o vizită la Wigstein service, puteți suna la numărul de telefon 0756 034 822 sau puteți completa formularul de contact.

Wigstein service vă așteaptă cu drag!

Mihai Moldovan
Consilier technic tinichigerie/vopsitorie
0756 034 822

Vopsitorie

Wigstein service oferă servicii de vopsitorie auto de calitate la prețuri accesibile. Fie că aveți nevoie de o schimbare de culoare, de o reparație a zgârieturilor sau de o protecție anticorozivă, service-ul dispune de o cabină de vopsit modernă, de un sistem de uscare rapidă și de o gamă variată de culori și nuanțe. Pentru a programa o vizită, puteți suna la numărul de telefon 0756 034 822 sau puteți completa formularul de contact 

Wigstein service vă așteaptă cu drag!

Mihai Moldovan
Consilier technic tinichigerie/vopsitorie
0756 034 822

constatari daune

Dacă ați fost implicat într-un accident rutier și aveți nevoie de o constatare a daunelor suferite de mașina dumneavoastră, Wigstein service vă poate ajuta. Service-ul nostru vă oferă un serviciu de constatare daune rapid și profesionist, fără costuri suplimentare. Tot ce trebuie să faceți este să vă prezentați la sediul Wigstein Service cu mașina avariată. Noi vă oferim și posibilitatea de a repara mașina la noi, beneficiind de servicii de tinichigerie și vopsitorie de calitate la prețuri accesibile.
Wigstein service vă așteaptă cu drag!
Mihai Moldovan
Consilier technic tinichigerie/vopsitorie
0756 034 822